Havfolket kalder!

Men skynd dig, for Vibeke Brylds Virtual Reality-rejse ned til havfolket, der kalder fra mørknet vand, kan kun opleves til og med 6. december, 2020.

Til gengæld er oplevelsen et oplagt afbræk i enten juleindkøb eller bare en gråvejrsdag, for her venter ikke bare en skøn og sanselig oplevelse, men også en nænsom introduktion til Virtual Reality, sådan som den kan opleves når man først er iført noget, der ligner overdimensionerede dykkerbriller og tilhørende hovedtelefoner (for mere Virtual Reality se min anmeldelse af Leonardo da Vinci på Louvre).

‘Havfolket kalder mørknet vand’ vises i Nikolaj Kunsthal, hvor også området omkring maskineriet er værd at tage med, for her vises en video med hav, måger og sandstrand på florlette gardiner. Måske dette i sig selv kunne fungere smukt i adskillige former for venteområder?

Er du i byen med børn (eller bare barnlige sjæle!), så må I endelig ikke snyde jer selv for ‘Flipperoraklet’ af Hartmut Stockter nederst i Nikolaj. Præcis hvor meget der blev tænkt over gengivelsen af landskab og natur i kunsten skal jeg ikke helt kunne sige, men hold op hvor var det sjov at slippe gigantflippermaskine, teste sin personlighed (på mit hold er vi alle drømmere, ved vi nu!) og løbe rundt i Hartmuts hamsterhjul!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.