Hvis jeg var i Vejen …

Maria Sibylla Merian gengav insekter sammen med de planter, insekterne lever af

… ville jeg helt sikkert slå et smut forbi Vejen Kunstmuseum og se udstillingen ‘Flower Power’, der vises frem til 12. november, 2017. Det kunne nemlig, blandt andet, blive til et gensyn med værker af den fantastiske Maria Sibylla Merian (1647-1717), som jeg havde fornøjelsen af at præsentere for mit rejsehold, da vi i 2016 gæstede Queen’s Gallery i London og så Merians særudstilling (læs mere om mine kommende rejser i Bifrostregi ved at klikke her …, samt min anmeldelse af udstillingen ‘Painting Paradise’ fra 2015, her … ).

I Vejen er der desuden værker af en anden af mine favoritkunstnere, Ejnar Nielsen (1872-1956), der dog her er mindre mørk i udtrykket end han plejer, idet fokus, naturligvis, er på blomsterne. Alt i alt tegner ‘Flower Power’ til at være en fin udstilling, der oveni købet lægger sig i forlængelse af en lang række aktuelle udstillinger med naturen som tema.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.