London calling!

IMG_6101London kalder lige nu og, for en del udstillingers vedkommende, sommeren over!

IMG_5956Men hvis du vil se National Gallerys fabelagtige udstilling ‘Delacroix and the rise of modern art’ skal du se at komme afsted, for den vises kun frem til 22. maj. Tager du med mig på Londontur (se mere på Bifrost Rejser, ved at klikke her …), når vi det lige – og jeg glæder mig allerede til gensynet med både den uovertrufne Delacroix og et generøst udvalg af kunstnere, der er inspireret af ham. Som van Gogh, Cézanne og Matisse!

Frem til oktober kan man i Tate Britain møde dansere i den centrale sal, og det kan man fordi Pablo Bronstein har skabt en totalinstallation til museet. Du finder min anmeldelse fra 2011, hvor Bronstein gæstede Charlottenborg, ved at klikke her …

Selv er jeg helt solgt til Maria Sibylla Merian, der ligeledes frem til oktober præsenteres flot i Queen’s Gallery. Merian (1647-1717) var både kunstner, videnskabskvinde, forfatter og eventyrer, og jeg er ikke ene om at være vild med hende: David Attenborough har kaldt hende en af de mest betydningsfulde bidragere til studiet af insekter (se også min anmeldelse fra sommeren 2015 af blandt andre Merian, ligeledes i Queen’s Gallery, ved at klikke her …).

IMG_6023

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.