Trine Ross Rejser

Duomo’en i Firenze, set fra Uffizi’ernes terrasse

Jeg har glædet mig noget så gevaldigt til at slå dørene op til Trine Ross Rejseret ganske lille rejsebureau med hele den store kunstverden som rejsemål!

Det er mig, der udvælger og guider igennem på samtlige rejser, hvor vi skal besøge det bedste kunstverdenen har at byde på, fra internationale museer over historiske monumenter til kunstnernes egne værksteder.
Jeg har også sikret mig at vi spiser skønt, sover dejlige steder og kommer gnidningsfrit både frem, tilbage og rundt undervejs, ligesom samtlige turistskatter og drikkepenge er inkluderet i mine priser, så du kan koncentrere dig fuldtud om at opleve kunsten!


Til september skal vi på en helt unik rejse bagom Berlin, propfyldt med værkstedsbesøg hos Ulrik Møller, Marie Irmgard, René Holm og duoen Vinyl, Terror & Horror (alias Camilla Sørensen og Greta Christensen), vi skal opleve Katarina Grosses roste soloudstilling på Hamburger Bahnhof (se min seneste anmeldelse af Katarina Grosse her), særomvises i en fabelagtige privatsamling, snuse til Berlin Biennalen og til så mange ferniseringer i forbindelse med Berlins Galleri Weekend som vi orker!

Læse mere om rejsen, som mellem København og Berlin foregår i vores helt bus, og tilmeld dig på: www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-berlin

Der er også enkelte ledige pladser på den helt forrygende rejse til Firenze, som jeg stævner ud på til oktober. Her venter der os et overflødighedshorn af kunst i absolut verdensklasse, samt dejlig italiensk mad og min fantastiske lokale guide Sarah (som er britisk og dermed til at forstå!).

For meget mere info om Firenzerejsen og mulighed for tilmelding skal du klikke her: www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-firenze

Som du kan se er der tale om ganske få rejser hvert år og da der oven i købet er plads til et begrænset antal gæster på hver rejse, samt stor lyst til at rejse med mig, er det en god idé at booke billetter så hurtigt som muligt.

Vær også opmærksom på, at den rabat, der pt. gives til modtagere af mit nyhedsbrev (se nedenfor for link) kun gælder i 2020!

Du kan også både skrive dig på ventelister og/eller komme på listen over modtagere af mit nyhedsbrev – alt samme på www.trinerossrejser.dk

Lukket for kommentarer.