Trine Ross Rejser

Duomo’en i Firenze, set fra Uffizi’ernes terrasse

Jeg har glædet mig noget så gevaldigt til at slå dørene op til Trine Ross Rejseret ganske lille rejsebureau med hele den store kunstverden som rejsemål!

Det er mig, der udvælger og guider igennem på samtlige rejser, hvor vi skal besøge det bedste kunstverdenen har at byde på, fra internationale museer over historiske monumenter til kunstnernes egne værksteder.
Jeg har også sikret mig at vi spiser skønt, sover dejlige steder og kommer gnidningsfrit både frem, tilbage og rundt undervejs, ligesom samtlige turistskatter og drikkepenge er inkluderet i mine priser, så du kan koncentrere dig fuldtud om at opleve kunsten!

I 2022 venter der et fantastisk program, hvor jeg står i spidsen for kunstrejser til:

Bagom Berlin, hvor vi kommer på værkstedsbesøg hos danske kunstnere i kunstnernes egen by (kun 3 pladser tilbage!)
Fabelagtige Firenze, hvor der venter vilde mængder kunst i verdensklasse
Vidunderlige Venedig, i 2022 endda med Biennale! Voldsom populær kunstrejse, så kun én enkelt plads!

Se meget mere om samtlige kunstrejser på: www.trinerossrejser.dk

Hvor du også kan melde dig til, blive skrevet på venteliste og komme på listen over modtagere af mit nyhedsbrev!

Lukket for kommentarer.