Trine Ross Rejser

Duomo’en i Firenze, set fra Uffizi’ernes terrasse

Jeg glæder mig noget så gevaldigt til at slå dørene op til Trine Ross Rejseret ganske lille rejsebureau med hele den store kunstverden som rejsemål!

Det er mig, der udvælger og guider igennem på samtlige rejser, hvor vi skal besøge det bedste kunstverdenen har at byde på, fra internationale museer over historiske monumenter til kunstnernes egne værksteder.
Jeg har også sikret mig at vi spiser skønt, sover dejlige steder og kommer gnidningsfrit både frem, tilbage og rundt undervejs, ligesom samtlige turistskatter og drikkepenge er inkluderet i mine priser, så du kan koncentrere dig fuldtud om at opleve kunsten!


Allerede inden Trine Ross Rejser gik i luften, oplevede jeg en fuldstændig overvældende interesse for mine rejser, hvilket betyder, at begge Berlin-rejser, propfyldt med værkstedsbesøg hos danske kunstnere, og Firenze-rejsen til oktober, 2020, hvor vi besøger renæssancens epicenter og ser vanvittig berømte værker som Botticellis ‘Den skumfødte Venus’ og Michelangelos ‘David’ i virkeligheden, er overtegnede og der derfor er oprettet ventelister.

Jeg har derfor tilfeøjet endnu en Berlin-rejse til november, 2020, og arbejder samtidig på højtryk for at få programmet for 2021 på plads. Indtil videre ved jeg, at der kommer en Firenze-rejse i marts (21.-27.03, 2021), en rejse til biennalen i Venedig sidst på sommeren og sikkert også en rejse til Paris i foråret!

Som du kan se er der tale om ganske få rejser hvert år og da der oven i købet er plads til et begrænset antal gæster på hver rejse, samt stor lyst til at rejse med mig, er det en god idé at booke billetter så hurtigt som muligt.

Du kan også både skrive dig på ventelister og/eller komme på listen over modtagere af mit nyhedsbrev – alt samme på www.trinerossrejser.dk

Lukket for kommentarer.