Trine Ross Rejser

Duomo’en i Firenze, set fra Uffizi’ernes terrasse

Jeg glæder mig noget så gevaldigt til at slå dørene op til Trine Ross Rejseret ganske lille rejsebureau med hele den store kunstverden som rejsemål!

Det er mig, der udvælger og guider igennem på samtlige rejser, hvor vi skal besøge det bedste kunstverdenen har at byde på, fra internationale museer over historiske monumenter til kunstnernes egne værksteder.
Jeg har også sikret mig at vi spiser skønt, sover dejlige steder og kommer gnidningsfrit både frem, tilbage og rundt undervejs, ligesom samtlige turistskatter og drikkepenge er inkluderet i mine priser, så du kan koncentrere dig fuldtud om at opleve kunsten!


Snart går hjemmesiden Trine Ross Rejser i luften, men der har allerede været en fuldstændig overvældende interesse for mine rejser, hvilket betyder, at begge Berlin-rejser, propfyldt med værkstedsbesøg hos danske kunstnere, og Firenze-rejsen til oktober, 2020, hvor vi besøger renæssancens epicenter og ser vanvittig berømte værker som Botticellis ‘Den skumfødte Venus’ og Michelangelos ‘David’ i virkeligheden, er overtegnede og der derfor er oprettet ventelister.

Jeg undersøger derfor, om det er muligt at komme afsted på endnu en Berlin-rejse i 2020, samtidig med at jeg arbejder på højtryk for at få programmet for 2021 på plads. Indtil videre ved jeg, at der kommer en Firenze-rejse i marts (21.-27.03, 2021) og en rejse til biennalen i Venedig sidst på sommeren. Om den tredje rejse i 2021 kommer til at gå til Paris, Berlin eller om det bliver endnu en Venedig Biennale-rejse, ved jeg endnu ikke.

Sikkert er det dog, at jeg i min foredragsrække på Folkeuniversitetet i februar fortæller om Firenze, Paris og Berlin som destinationer for kunstrejser, hvad enten man rejser selv, med mig eller blot i fantasien! Du kan se mere om foredragsrækken ved at klikke her …

Som du kan se er der tale om ganske få rejser hvert år og da der oven i købet er plads til et begrænset antal gæster på hver rejse, samt stor lyst til at rejse med mig, er det en god idé allerede nu at skrive sig på listen over interesserede gæster.
Så send mig en mail på: trine.ross@gmail.com

Lukket for kommentarer.