Trine Ross Rejser

Duomo’en i Firenze, set fra Uffizi’ernes terrasse

Jeg har glædet mig noget så gevaldigt til at slå dørene op til Trine Ross Rejseret ganske lille rejsebureau med hele den store kunstverden som rejsemål!

Det er mig, der udvælger og guider igennem på samtlige rejser, hvor vi skal besøge det bedste kunstverdenen har at byde på, fra internationale museer over historiske monumenter til kunstnernes egne værksteder.
Jeg har også sikret mig at vi spiser skønt, sover dejlige steder og kommer gnidningsfrit både frem, tilbage og rundt undervejs, ligesom samtlige turistskatter og drikkepenge er inkluderet i mine priser, så du kan koncentrere dig fuldtud om at opleve kunsten!

I 2023 venter der et fantastisk program, hvor jeg står i spidsen for kunstrejser til:

27.-31. marts: Mageløse Madrid!
Kunstnerisk har jeg på denne rejse særlig fokus på Picasso, Goya og Velázquez, men vi gæster også bl.a. den spanske impressionist Sorollas hjem og veksler således mellem besøg på verdenskendte museer som Prado og mere intime rammer. Og det hele sker i Madrid, der er både smuk, grøn og gæstfri!
Læs meget mere om rejsen her:
https://www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-madrid/
2.-6. maj: forår i Paris!
Pa
ris var kunstverdenens centrum fra 1700-tallets og frem til Anden Verdenskrig og på denne kunstrejse følger vi det kronologiske spor, fra den flirtende rokoko over impressionismen til det 20. århundredes modernister. Også her veksler vi mellem mindre museer og mastodonter som Louvre, Musée d’Orsay og Pompidou – som lukker for renovering sidst på året, så det er sidste chance de næste (mindst) 4 år!
Læs meget mere om rejsen her:
https://www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-paris/
14.-18. september: Hamborg og Bremen (Nyhed!)
På denne kunstrejse udnytter vi til fulde, at vi kører i vores egen bus, for vi besøger både Bremen og Hamborg – og stopper ved Nolde Museet på hjemvejen! I Bremen venter både Kunsthalle Bremen og Paula Modersohn-Becker Museet, mens vi i Hamborg skal på besøg i bl.a. en privatsamling, som kun er tilgængelig få timer om ugen. Og så er min medguide her kunstneren Andreas Schulenburg, som netop stammer fra Hamborg!
Læs meget mere om rejsen her:
https://www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-hamborg-bremen/
Og læs mere om Andreas på mit site: 
https://www.trineross.com/tag/andreas-schulenburg/
08.-14. oktober: Fantastiske Firenze!
Leonardo da Vinci, Michelangelo og Rafael er renæssancens treenighed og dermed også vores omdrejningspunkt i Firenze, som var epicenteret for dette totale nybrud. Men vi får også tid til at opleve både endnu ældre kunst og barokværker, ikke mindst udført af Caravaggio og Artemisia Gentileschi. Undervejs besøger vi også ærkerivalbyen Siena – og lader os betage af det toscanske landskab!
Læs meget mere om rejsen her:
https://www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-firenze/
09.-11. november: Rom! (Nyhed!)
På denne kunstrejse skal vi svælge i villaer, palazzoer og imponerende kirker, mens vi sammen oplever storværker af navnlig Caravaggio, Rafael og Gentileschi – men mon ikke der også bliver plads til Bernini, Tizian og et par stykker til? I Rom kan man over alt mærke historiens vingesus, men suset intensiveres alligevel omkring Pantheon, Colosseum og Nero’s overdådige Villa Domus Aurea! Vi skal være midt i det hele og sammen gå på opdagelse i Den Evige Stad!
Læs meget mere om rejsen her: 
https://www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-rom/

Jeg glæder mig helt utroligt til at rejse videre ud i den forunderlige (kunst)verden – og jeg håber du vil med!

Se meget mere om samtlige kunstrejser på: www.trinerossrejser.dk

Hvor du også kan melde dig til, blive skrevet på venteliste og komme på listen over modtagere af mit nyhedsbrev!

Lukket for kommentarer.