Trine Ross Rejser

Duomo’en i Firenze, set fra Uffizi’ernes terrasse

Jeg har glædet mig noget så gevaldigt til at slå dørene op til Trine Ross Rejseret ganske lille rejsebureau med hele den store kunstverden som rejsemål!

Det er mig, der udvælger og guider igennem på samtlige rejser, hvor vi skal besøge det bedste kunstverdenen har at byde på, fra internationale museer over historiske monumenter til kunstnernes egne værksteder.
Jeg har også sikret mig at vi spiser skønt, sover dejlige steder og kommer gnidningsfrit både frem, tilbage og rundt undervejs, ligesom samtlige turistskatter og drikkepenge er inkluderet i mine priser, så du kan koncentrere dig fuldtud om at opleve kunsten!

Se meget mere om samtlige kunstrejser på: www.trinerossrejser.dk

Men jeg kan forstælle, at vi til september skal på en helt unik rejse bagom Berlin, propfyldt med værkstedsbesøg hos danske kunstnere, der har gjort Berlin til deres base. Du kan læse meget mere om kunstrejsen bagom Berlin her: www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-berlin – Og vil du med skal du ikke vente for længe med at tilmelde dig, for der er kun 3 pladser i bussen tilbage!

Lige nu er der ingen ledige pladser på den helt forrygende rejse til Firenze, som jeg stævner ud på til oktober. Her venter der os et overflødighedshorn af kunst i absolut verdensklasse, samt dejlig italiensk mad og min fantastiske lokale guide Sarah (som er britisk og dermed til at forstå!).

For meget mere info om Firenzerejsen og mulighed for at blive skrevet på venteliste skal du klikke her: www.trinerossrejser.dk/kunstrejse-til-firenze

Som du kan se er der tale om ganske få rejser hvert år og da der oven i købet er plads til et begrænset antal gæster på hver rejse, samt stor lyst til at rejse med mig, er det en god idé at booke billetter så hurtigt som muligt.

Du kan også både skrive dig på ventelister og/eller komme på listen over modtagere af mit nyhedsbrev – alt samme på www.trinerossrejser.dk

Lukket for kommentarer.