Trine Ross Rejser

Duomo’en i Firenze, set fra Uffizi’ernes terrasse

Jeg glæder mig noget så gevaldigt til at slå dørene op til Trine Ross Rejseret ganske lille rejsebureau med hele den store kunstverden som rejsemål!

Det er mig, der udvælger og guider igennem på samtlige rejser, hvor vi skal besøge det bedste kunstverdenen har at byde på, fra internationale museer over historiske monumenter til kunstnernes egne værksteder.
Jeg har også sikret mig at vi spiser skønt, sover dejlige steder og kommer gnidningsfrit både frem, tilbage og rundt undervejs, ligesom samtlige turistskatter og drikkepenge er inkluderet i mine priser, så du kan koncentrere dig fuldtud om at opleve kunsten!
Snart går hjemmesiden Trine Ross Rejser i luften og jeg kan afsløre, at der i 2020 bliver tale om en rejse til Berlin i maj, propfyldt med værkstedsbesøg hos danske kunstnere, og en Firenze-rejse i oktober, hvor vi besøger renæssancens epicenter og ser vanvittig berømte værker som Botticellis ‘Den skumfødte Venus’ og Michelangelos ‘David’ i virkeligheden.

Som du kan se er der tale om ganske få rejser hvert år og da der oven i købet er plads til et stærkt begrænset antal gæster på hver rejse, er det en god idé allerede nu at skrive sig på listen over interesserede gæster.
Så send mig en mail på: trine.ross@gmail.com

Lukket for kommentarer.