Yoko Ono i Beijing

Yoko Ono: 'Air Dispenser', 1971. Courtesy of the artist. Foto: Iain Macmillan

Yoko Ono: ‘Air Dispenser’, 1971. Courtesy of the artist. Foto: Iain Macmillan

Jeg må indrømme, at jeg blev glædeligt overrasket over Yoko Onos udstilling på Louisiana, så hvis jeg kommer tilbage til Beijing inden 3. juli, 2016, vil jeg bestemt slå et smut forbi hendes udstilling ‘Golden Ladders’, der vises i 798 Art District hos Faurschou Foundation.

Titelværket i Beijing består af en installation-under-opbygning, for Ono har selv “kun” placeret syv stiger, alle belagt med det pureste guld, og inviterer nu alle til at bidrage med en guldfarvet stige – helt efter eget valg!

Se også min anmeldelse af ‘Overraskende Ono’ og meget mere ved at klikke på linkene nedenfor!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.